3 éves kisfiam sírjáról elloptak valamit...arra kérem a tolvajt, hogy tegye vissza..


3 éves kisfiam sírjáról elloptak valamit...arra kérem a tolvajt, hogy tegye vissza..



Szinte hihetetlen, de nem egyedi eset, hogy a sírokról ismeretlenek elvisznek virágokat, mécseseket, vagy egy-egy fontos tárgyat, amit a gyászoló család, barátok tesznek ki elhunyt szerettük nyughelyére. Sajnos nemrég ugyanez történt egy hazai temetőben: Facebook-csoportokban osztogatják most rengetegen a lesújtó hírt, hogy egy kisgyermek sírjáról elvitt valaki egy sálat, ami mind a gyermeknek, mind az édesanyának nagyon fontos volt.


„Szomorúan tapasztaltam, hogy az egyik hozzám közel álló kisgyermek fejfájáról eltűnt egy élénk rózsaszín selyemsál. Nagyon szépen kérem, aki elvitte, helyezze vissza, mert neki egy értéktelen tárgy, amit biztos vagyok benne, hogy nem fog viselni. De ez a sál nagy értéket hordoz az édesanya és gyermeke számára, egy kapocs, amely összeköti őket, az együtt töltött boldog évek emlékére. Neki csak ennyi maradt: az emlékezés, a tárgyak, kérlek, tedd vissza! Ahogyan azt sem látta senki, hogy elvitted, azt sem fogja látni, hogy visszaviszed. Megosztásokat köszönöm, bízom benne, hogy célba ér az üzenetem!„ – fogalmazott az eredeti bejegyzésben Éva, akinek a posztját már sokan megosztották és számos támogató, felháborodott komment is érkezett.


„Erkölcstelenség tetőfoka” - írta valaki a kisgyermek sírját kifosztó ismeretlenről.


„Amit tett az, aki elvitte, arra nincsenek szavak! Még nekem is fájó idegenként! Szomorú, hogy valaki képes ezt megtenni az édesanyával!” – tette hozzá egy másik kommentelő.