Drámai hír: a Konyhafőnök nyertesét, Rolandot azonnal kórházba vitték, és műteni kellett– A casting után lettem rosszul, a mentő egyből kórházba vitt. Kiderült, hogy begyulladt a vakbelem, perforált, így azonnal műteni kellett. Mielőtt elaltattak, azt mondták, ne aggódjak, minden rendben lesz, és mivel laparoszkópiás a műtét, három pici vágás lesz az egész – kezdte lapunknak Roland.


– Amikor felébredtem, csípőtől keresztbe voltam vágva, egy harminccentis seb volt a hasamon. A műtét közben derült ki, hogy nagy a baj, végül a vakbelemet, az epémet és a vastagbelemből harminc centit vettek ki. A műtét jól sikerült, de engem nagyon megviselt, hogy egy ilyen hatalmas heggel kell tovább élnem.


Roland saját felelősségére távozott a kórházból, vállalva A Konyhafőnökben megmérettetést.


– Bár a feleségem mindenáron szerette volna lebeszélni a forgatásról, hajthatatlan voltam. A felvételek alatt többször volt, hogy átvérzett a kötés, felszakadt a varrat, én pedig éreztem, hogy a lábamon folyik a vér. Nem szóltam senkinek, mert attól féltem, hogy leállítják a forgatást, vagy nem folytathatom a versenyt. Hatalmas fájdalmaim voltak szinte végig, néha pedig a sok gyógyszertől voltam tompa. Bár többször kerültem emiatt mélypontra, örülök, hogy nem adtam fel a versenyt. Sem a műsor alatt, sem most nem akarom, hogy bárki sajnáljon.