Egyre szebb ez a fiú.. Ennyibe kerülhetett Mészáros Lőrinc plasztikai műtétje


Egyre szebb ez a fiú.. Ennyibe kerülhetett Mészáros Lőrinc plasztikai műtétje



Rá sem lehet ismerni Mészáros Lőrincre. A milliárdos vállalkozó lefogyva, kisimult arccal jelent meg az Index interjújában, öltönyét sportos golfpólóra cserélte.

Korábban is hallani lehetett, hogy amióta Mészáros összejött Várkonyi Andreával, szemlátomást megfiatalodott, odafigyel a külsejére, lefogyott, illetve a gardrobját is frissítette. Tegnapi megjelenése nem cáfolt rá a pletykákra. Eddigi ruháit biztosan el kellett ajándékoznia, mert azok több számmal nagyobbak voltak mostani méreteinél. Az Indexnek adott interjújának képeit nézegetve Mészáros legalább 20-25 kilót adhatott le.


Cégén keresztül kerestük, árulja el a szembeötlő fogyás titkát és okát, de eddig nem kaptunk választ, ezért szakértőket kérdeztünk, mit sejtenek az átalakulás mögött.


Erdélyi Aliz, a Dietetikusok Országos Szövetsége főtitkára szerint nem ördögtől való egy év leforgása alatt 20-25 kilótól megszabadulni, és ehhez még csak veszélyes pirulákra sincs szükség.


– Heti fél-egy kilót életmódváltással, egészséges étkezéssel le lehet adni durva diéta nélkül. Utóbbit nem javasoljuk senkinek, mert visszahízás lehet a következménye. Tartós testtömegcsökkenést koplalás nélkül tudunk elérni, szakemberek tudnak segíteni a megoldásban – magyaráztak Erdélyi Alíz.


Az első alkalommal felmérik a páciens táplálkozási szokásait, miből evett túl sokat, rendszertelen volt-e a táplálkozása, szokott-e nassolni, megismerik életmódját, meghatározzák, hogy túlsúlyos vagy elhízott és reális célokat tűzünk ki a fogyásban és útmutatót, adunk a kiegyensúlyozott, változatos testtömeg csökkentő étrendhez. Ha nem 2-3 kilogrammtól szeretne megszabadulni, megmérik testösszetételét, ami nagyon sokat segít az egyénre szabott diéta kialakításában.


Drasztikus fogyás után szükség lehet plasztikai beavatkozásra, ugyanis nagyobb test nagyobb bőrfelület fed, a fölösleges kilók leadásával pedig lógó bőrtöbblet is visszamaradhat. De nem mindig: életkortól, egyéni adottságoktól és a fogyás tempójától függően ennyi bőr akár magától vissza is húzódhat - mondta el egy neve elhallgatását kérő plasztikai sebész.


Mészáros Lőrinc korábbi és mostani képeit összehasonlítva a szépészeti doktor nem tartja kizártnak, hogy szemhéjplasztikát végeztek a megkarcsúsodott vállalkozón.

– Ilyenkor nem csak a bőrfelesleget távolítjuk el, hanem lézerrel a bőr alatti megnyúlt izmokat is helyretesszük lézer segítségével, továbbá kezeljük a szemkörnyéki zsírsérveket.