.

Ez a fiatal lány az áldozata a tegnapi csúnya balesetnek..mindössze 22 éves volt Lili..Fiatal lány az egyik áldozata a szombat hajnali Hegyalja úti balesetnek – olvasható a baleset-info.hu oldalon.

Ahogy arról beszámoltunk


AZ EGYIK JÁRMŰBEN NÉGYEN UTAZTAK, AKIK KÖZÜL A VEZETŐ ÉS AZ EGYIK UTAS OLYAN SÚLYOS SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT, HOGY A HELYSZÍNEN ÉLETÉT VESZTETTE.


Az ATV információi szerint a Honda sofőrje, egy 24 éves férfi, és a mellette ülő 22 éves nő a baleset áldozatai. A másik jármű két utasa szintén megsérült.


A fiatal lánytól a család egyik barátja megható sorokkal búcsúzott Facebook-oldalán, ahol képet is megosztott a lányról és a baleset helyszínéről.


MA HAJNALBAN BEKÉSEN ALUDT EGY SZÜLŐPÁR SOKUNK BARÁTAI, MAJD CSENGETÉSRE ÉBREDTEK. EZZEL VÉGET IS ÉRT AZ AZ ÉLETÜK ÚGY, AHOGY EDDIG ÉLTÉK. ELTÖRT MINDEN, VÉGE. ELVESZTETTÉK A MINDENÜK, A CSODÁT, A VILÁG KÖZEPÉT, AZ EGYETLEN IGAZ KINCSÜKET. MA HAJNALBAN EGY TRAGIKUS BALESETBEN GYEREKKORI BARÁTOM, BAJTÁRSAM, KOLLÉGÁM ÉS CSUPASZÍV FELESÉGE ELVESZTETTÉK EGYETLEN LÁNYUKAT

– olvasható a bejegyzésben.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak