.

Felfoghatatlan tragédia.. az éjszaka meghalt egy 2 gyermekes család BudapestenNégy ember halt meg Budapesten, a 6. kerületben, miután a lakásukban magas fokú szén-monoxid szabadult ki. A katasztrófavédelem szerint egy egész család hunyt el.

 

Meghalt egy család

Egy négytagú család halt meg hétfőn este szén-monoxid-mérgezésben Budapest 6. kerületében. Az áldozatok közül kettő gyerek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!


Szén-monoxid mérgezés

A kiérkező szakemberek már a lakás bejárata előtt magas szén-monoxid-koncentrációt mértek, amely a lakásban csak tovább fokozódott. 

A Jókai utcában történt

A katasztrófavédelem azt írja, hogy a 6. kerületbe, egy Jókai utcai lakáshoz riasztották a tűzoltókat. A kiérkező egység szén-monoxidot mutatott ki az ingatlan levegőjében.

 

Mentők is érkeztek

A helyszínre mentők is érkeztek. A gázszolgáltató munkatársai, akik szintén kivonultak ez esethez, magas gázkoncentrációt mértek a lakásban, illetve leválasztották a hálózatról az ott működő fűtő- és vízmelegítő-készüléket.


Vizsgálják az okokat

Az információkat a rendőrség hivatalosan is megerősítette, s egyelőre kizárták, hogy gyilkosság vagy öngyilkosság történt volna. Az okokat tovább vizsgálják.

 

Hatan kerültek kórházba

Hat embert vittek kórházba a mentők egy 13. kerületi, Bulcsú utcai társasházból szén-monoxid-mérgezéssel február közepén.

 

Magas volt a gáz koncentrációja

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a tűzoltók a Bulcsú utcai négyemeletes társasház egyik lakásában magas koncentrációban mutatták ki a mérgező gázt.

 

Apa és lánya halt meg

Január végén a szerencsi polgármesteri hivatal két dolgozója az 56 éves Soltész Zsolt és a 26 éves Soltész Mercédesz szénmonoxid-mérgezésben hunytak el.  


Nem volt szén-monoxid-érzékelőjük

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szerencsi tűzoltók gázkoncentráció-mérő készülékkel méréseket végeztek az érintett sorházi lakásban, a mérőműszer az alsó és a felső szinten is magas szén-monoxid-koncentrációt mutatott ki. Az ingatlanban egy nyílt égésterű gázkazán üzemelt, a lakásban pedig nem volt szén-monoxid-érzékelő.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak