.

Friss: Tragédia történt meghalt Zámbó Jimmy egyik gyermeke..Zámbó Jimmynek 3 vér szerinti gyermeke volt, mégis összesen 7 gyereket nevelt fel. Egyikük, Anita nagyon korán, 14 évesen elhunyt. Zámbó Krisztián még sosem beszélt az elvesztéséről, most azonban – az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban – elmondta, hogyan történt a baleset. „Igazából apukám 7 gyereket nevelt fel, és mindegyik gyereke apucinak hívta, abból 3 volt a sajátja.


Az Edit asszonynak 2 volt az előző házasságából, a Zsolti és az Anita. Anitát 14 évesen egy balesetben elvesztettük. Pomázon volt egy nyaralója a családnak, és oda jártak le apuval. (….) Egy biciklibalesetben. Egy dombon megindult, fék nem volt a biciklin, kicsit testesebb lány volt, elvette az öcsém biciklijét, nem engedte, hogy ráüljön, ő ült rá. Megindult a dombon és egy fának nekihajtott.

 

Nagyon szerettem őt, mindenkit megviselt az elvesztése. Legjobban Editet viselte meg” – emlékezett vissza a tragikus balesetre a menyasszonyával a Van életünk! című reality-ben is szereplő 41 éves énekes.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak