Gyerekekkel tömött busz gyulladt ki az m7-es autópályán..Sajnos nagyon rossz hír jött


Gyerekekkel tömött busz gyulladt ki az m7-es autópályán..Sajnos nagyon rossz hír jött

 


 
Kigyulladt egy busz

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kigyulladt egy busz péntek délelőtt az M7-esen, Érdnél. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Gyerekek voltak a buszon

Úgy tudni, az érdi lehajtó út után néhány méterrel hatalmas füsttel égett egy autóbusz, miközben lángok csaptak fel a magasba. Az RTL Klub Híradójának egy néző egy felvételt is beküldött, amelyen jól látható, hogy a busztól nem messze gyerekek álldogáltak – írja a Szeretlekmagyarorszag.hu.





 
Osztálykirándulásra indultak

A híradóból az is kiderült, hogy a gyerekek osztálykirándulásra indultak a busszal, amikor az lángra kapott. A járműben 38-an utaztak, de hál’istennek mindenkinek sikerült időben leszállnia.


Így oltottak a tűzoltók


 
Tűzoltók intézkedtek

A tüzet a törökbálinti és az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett járművet.


 
Semmit sem lehetett látni a füsttől


 
Lángolt a busz eleje

 
Beszálltak egy másik buszba
A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, a tűzoltók pedig sikeresen eloltották a tüzet. Miután megfékezték a lángokat, a gyerekeket egy másik busz vitte tovább. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.