Meghalt a harmadik kislány is, akit tévedésből mérgezett meg a saját édesanyja


Meghalt a harmadik kislány is, akit tévedésből mérgezett meg a saját édesanyjaMeghalt a harmadik kislánya is annak a nőnek, aki a hétvégén egy túl erős féregtelenítővel kente be a gyermekei fejét, hogy elpusztítsa a tetveket – jelentette hétfőn a stiripesurse.ro portál a România TV-re hivatkozva. A kép illusztráció | Fotó: Agerpres Mint arról beszámoltunk, a tragédia szombaton történt a Brassó megyei Szászugrán, ahol egy nő a juhok féregtelenítésére használt vegyszerrel kente be a 7, 8 és 9 éves kislányok haját, mert fejtetveket fedezett fel, és el akarta pusztítani a parazitákat. 


A vegyi anyag azonban emberi használatra nem alkalmas, mert már a bőrrel való érintkezés is mérgezést okoz. A legkisebb és a legnagyobb lány olyan rosszul lett, hogy a kiérkező rohammentősök már nem tudták újraéleszteni őket, a középső gyereket, az anyjukat és a nagymamát pedig súlyos állapotban szállították kórházba. Sajtóhírek szerint azonban a harmadik kislány is meghalt hétfőre. KAPCSOLÓDÓ Meghalt két Brassó megyei kislány, akiket az anyjuk tévedésből megmérgezett Meghalt szombaton Brassó megyében két kislány, akiknek a fejét az anyjuk egy juhok féregtelenítésére használt, erősen mérgező szerrel kente be – számoltak be a hírtelevíziók. 


 Beszámolók szerint a családfő az őrület határán van a történtek után, és azt mondta a környezetében lévőknek, hogy véget akar vetni az életének.