.

Meglepő dolog derült ki miközben Michael Jacksont boncolták..a rajongói egyöntetűen fal fehérek lettekTizenkét év telt el azóta, hogy a pop királya – mindössze ötven évesen – örökre lehunyta a szemeit, és bár mostanra biztosan tudhatjuk, hogy a halálát egy szigorúan klinikai felhasználásra gyártott nyugtató, a Propofol túladagolása okozta, a rajongókat a mai napig foglalkoztatja a kérdés: vajon milyen állapotban lehetett az akkoriban éppen a színpadi visszatérésére készülő kedvencük?


Az egykori énekesnek a Daily Star által nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyvéből most megtudhattuk, hogy Jacko valóságos roncs volt életének végső szakaszában, amit az is bizonyít, hogy szépészeti beavatkozások sora sem volt elég ahhoz, hogy helyrehozza a testén keletkezett károkat.


– A fül mögött és az orrlyukak mellett is hegek találhatóak, amelyeket valószínűleg plasztikai műtét okozhatott, de orvosi beavatkozásra utaló hegek láthatóak a térden is. Az arcon, a mellkason, a hason, illetve a karokon pettyessé vált, depigmentálódott a bőr – olvasható a halottkém Jacksonról szóló jelentésében, aki – mint kiderült – nem csak műtétekkel, de tetoválásokkal is igyekezett javítani megjelenésén.


Jacko ugyanis számos titkos tetoválással rendelkezett. Többek között például rózsaszínre tetováltatta az ajkait, de hasonló módon csináltatott magának szemöldököt, illetve sötétre színeztette a feje tetejét, valószínűsíthetően azért, hogy így jobban tudja álcázni a kopaszodó fejét elrejtő parókáit.Ebben az időszakban valójában ugyanis már nem hosszú és egyenes, hanem ritkuló, rövid, göndör fürtökkel rendelkezett.


A szépészeti beavatkozások mellett azonban a jelentés a világsztár életéért küzdő mentősök által okozott sérülésekre is kitért.


– A mentősök általi újraélesztés során a bordák megrepedtek. Ezt követően egy ballonpumpát helyeztek el a mellkasban, miközben próbálták újraindítani a szívet – írta a halottkém.


A Kaliforniai Egyetem orvosa, dr. Zeev Kain annak idején az Associated Press számára átnézte a jelentést, az iratok tanulmányozását követően pedig elárulta, hogy az énekesnek enyhe ízületi gyulladása és tüdőkárosodása is volt, valamint nehezen kapott levegőt.


Dr. Kain elmondása szerint azonban az eredmények „normális határértékeken belül” voltak, így Jackson akár még ma is élhetne.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak