Megvan! Ő nyerte a konyhafőnököt, és a 10 millió forintot


Megvan! Ő nyerte a konyhafőnököt, és a 10 millió forintotLi Mengyi és Bóza Roland harcoltak A Konyhafőnök 2021-es döntőjében, a hetekig tartó kemény versenyben végül Roland győzött, megnyerve ezzel a 10 milliós pénznyereményt.


Roland korábban 13 évig élt Ausztriában, két éve pedig megnyitotta saját bisztróját, amelyre minden spórolt pénzét ráköltötte. A járvány miatt kénytelen volt bezárni, hét hónap után pedig úgy döntött, felszámolja a kávézót. Most viszont megcsinálta, megnyerte a gasztroműsort!


Li Mengyi az adás elején elárulta, nem tudja, melyikük győz majd, hiszen mindkettejüknek is megvannak az erősségeik és gyengeségeik. A két döntősnek a játék kiesett versenyzői segítettek, köztük volt Czutor Zoli felesége, Zsanett is. Mengyi Ivettől és Zsanettől kapott segítséget, míg Rolandnak Csabi és Gábor nyújtott támogatást.


Az adás alatt megjelent Feke Pál, Oroszlán Szonja és Nagy Ervin, akik egy kész menüsort kaptak. Fördős Zé elmagyarázta nekik, hogy egy háromfogásos menüsort fognak végig kóstolni. Mengyi ételeivel kezdtek.


Nagy Ervin Roland főételét az egekbe marasztalta annyira ízlett neki. Azonban a győztes desszertjében többen is találtak kivetnivalót. Mengyi desszertje Rácz Jenő, Nagy Ervin és Feke Pál tetszését is elnyerte.


A hattagú zsűri véleménye sok mindenben eltért, de végleges döntést kellett hozniuk. Mielőtt győztest hirdetett volna a zsűri a két versenyző családja is megjelent a stúdióban. A zsűri döntése alapján Magyarország új konyhafőnöke Bóza Roland lett.