Most jött: Autóbalesetet szenvedett a kis Zente és családja


Most jött: Autóbalesetet szenvedett a kis Zente és családja



Néhány perccel ezelőtt osztotta meg közösségi oldalán a kis Zente édesanyja, hogy sürgős segítségre szorulnak.

Nem a család hibájából, de sajnos autóbalesetet szenvedtek, ami során összetört az autójuk. Mivel nincs másik járművük, így veszélybe került az SMA-s kisfiú gyógyulásának folyamata.


A kezelésekre ugyanis több segédeszközt és a kerekesszékét is vinniük kell, ami mellett még ott vannak a saját dolgaik is, így nagyon nem egyszerű számukra az utazás.


Zente anyukája Facebookon kért segítséget, hogy időben el tudjanak majd jutni a nemsokára esedékes budapesti kontrollra.


„Nem mi voltunk a hibásak és aki belénk jött rendkívül korrekt volt. Folyik a biztosítói eljárás, de ez a lényegen jelenleg nem változtat. Nincsen hadra fogható autónk, viszont jövő héten, azaz június 22-23-án Budapestre kell utazunk a Bethesda Gyermekkórházba kontrollra, illetve ha addig sem rendeződik a kifizetés, javíttatás, akkor július 4-11-ig Olaszországba, ahova az elengedhetetlen segédeszközök beszerzéséért utazunk.


Ezért keresünk Pécsen vagy környékén bérelhető tökéletes műszaki állapotban lévő nagyobb autót (egyterű vagy kisbusz), amibe beférnek a segédeszközök és a kerekesszék, plusz a személyes holmink” – írta bejegyzésében.