Újra nőnek érzi magát Várkonyi Andrea. A tenyerén hordozza őt Mészáros Lőrinc. Ilyen egy igazi férfi


Újra nőnek érzi magát Várkonyi Andrea. A tenyerén hordozza őt Mészáros Lőrinc. Ilyen egy igazi férfi



A tenyerén hordozza az üzletember a tévést, aki újra nőnek érzi magát mellette

Több millió amerikai kerülhet az utcára a kilakoltatási moratórium lejárta után

Kigyulladt az erdő, 30 centis víz lepte el a házat, gyerektáborban dőltek ki a fák - Nagy károkat okozott a pénteken pusztító vihar

Amalfi – Újabb bizonyíték arra, a világ legboldogabb nőjévé akarja tenni Várkonyi Andreát vőlegénye, Mészáros Lőrinc. Az üzletember romantikus nyaralásra vitte kedvesét: a napokban a varázslatos Francia Riviérán, majd a legszebb olasz tengerparton pihentek.


– Újra nőnek érezheti magát, amire már régóta szüksége volt. Aki találkozik vele, erről a saját szemével is meggyőződhet. Andiból csak úgy árad a nyugalom és a boldogság – mondta el egy, a neve elhallgatását kérő közeli ismerős, aki már régóta ismeri a tévést.


Új párja mindent meg is ad neki, a tenyerén hordozza, lesi minden kívánságát. Az ugytudjuk.hu olvasója fotózta le a párt Dél-Olaszország legszebb „ékszerdobozában”, Amalfiban csütörtökön, amint kéz a kézben sétálnak. A 24.hu pedig arról számolt be, hogy egy magyar elit körében gyakran használt magánrepülő rövid nizzai tartózkodás után repült Nápolyba. Ott már várakozott a Lady Mrd nevű jacht, ami szintén előszeletettel használnak ebben a körben. Talán nem véletlen az egybeesés.


Az új szerelem Várkonyi Andrea számára teljesen új életet hozott. Noha sokan meglepődtek a választásán, a tévést jól ismerők egybehangzóan állítják: a kapcsolatuk romantikus, amire mindig is vágyott.