Üzentek Várkonyinak..A lopott pénz élvezze amíg lehet, nem fog sokáig tartani..


Üzentek Várkonyinak..A lopott pénz élvezze amíg lehet, nem fog sokáig tartani..



A “bérből és fizetésből élő” Orbán Viktor Magyarország leggazdagabb embere, s a világ egyik leggazdagabb embere is. Ezt mutatja Mészáros Lőrinc előkelő helye a világ leggazdagabbjainak listáján, ugyanis Mészáros csak egy stróman, minden Orbán Viktoré, ami a nevén van. Ez már kiderült akkor is, amikor a többi strómanok beadták szépen, önként a “nemzetstratégiai” sajtóalapítványba azt, ami a nevükön volt, de elég jól kiforgatták Simicskát is, aztán Vajna Tímea víg özvegyet és legutóbb Mészárosnét.


Orbán strómanjai és oligarchái csupán kezelői Orbán iszonyatos magánvagyonának, amit a közpénzek ellopásával szerzett. Ennek élvezhetik hasznát, amíg szükség van rájuk és engedelmeskednek a valódi tulajdonosnak. Orbán megengedi nekik az urizálást, magánrepülőzést, yachtozást, de ha ő úgy akarja, azonnal vége a nagyvilági élet minden dubaji szépségének, amit az ő pénzén folytatnak. Így járt Mészárosné Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc felesége is, aki saját jogán és nevén is stróman volt.

 

Mint azt a sajtó hírül adta, miután Kelemen Beatrix mintakeresztény házassága egy mintakeresztény válással véget ért, és kikerült Orbán legfőbb strómanjának köreiből, egycsapásra megszabadult egy 100 milliárdos vagyon gondjától. A NER unortodox eseteinek egyik legcsodálatosabbika, hogy itt fordítva áramolnak a pénzek, mint mások esetében, válás után. Váláskor általában a feleség távozik egy hatalmas összeggel, amit a férje fizet neki. Itt a feleség pénzét nyúlják le.


Itt a hoppon maradt asszonyt semmizik ki, veszik el tőle, amije volt, és még csendben is kell maradnia, mert eddig sem az övé volt semmi. Ha csendben marad, hagynak nála “tisztes” megélhetésre való konyhapénzt, ami strómanság nélkül soha nem lett volna az övé. Megéri hallgatni, hogy más kilátásba helyezett “kellemetlenségekről” ne is beszéljünk. Nincs egyértelműbb bizonyítéka annak, hogy minden Orbáné, mint az, ahogy a belső körből kihulló embereket fejük tetejére állítják, és kirázzák a zsebeiket.


Világos üzenet ez Várkony Andreának is, akinek voltaképpen Orbán Viktorhoz kellett volna feleségül mennie, ha a kiszemelt vagyon valódi tulajdonosát akarta volna férjül venni. Várkonyi Andrea szappanoperába illő tragikumikus lealjasodásának csattanója az, hogy valójában egy csóró gázszerelőhöz ment hozzá, akinek egy fillére nincs, mert csupán strómanja a krőzusi vagyon valódi tulajdonosának, és bármelyik pillanatban elveszíthet bármit. A királyfi egyik napról a másikra békává (vissza)változik.


Várkonyi Andrea lebecsülte a vagyon tulajdonosát, amikor azt képzelte, hogy amit ő Lőrinctől megszerez, az már az övé, s azt nem veheti el tőle a pénz igazi tulajdonosa, Orbán Viktor. Ha Lőrinc egyszer repül (és nem magángéppel Dubajba, hanem a felcsúti árok szélére), akkor ő is repül, és Orbán visszavesz mindent, ami az övé. Nemcsak Mészárostól, hanem tőle is. Mészárosnak megengedte, hogy a strómani szerepért élvezze Várkonyi Andrea szolgáltatásait és ezért nagyúri életmóddal fizesse ki. De csupán addig, amíg a strómanság tart. Nincs keresztényi jótékonykodás, ez kőkemény üzlet, egy kőkemény maffiában.


Ezért Várkonyi Andrea csak használatba és kölcsönbe kap mindent, amit megkap, amiért ő is kölcsönbe adta magát Mészáros Lőrincnek. Ha mégis Mészáros eszéért ment hozzá a zseni gázszerelőhöz, és hűségesen kitart mellette, akkor az Orbánnal való “elszámolás” után könyvelheti majd Mészáros gázszerelő munkájának számláit Felcsúton. Egészen addig, amíg mindketten be nem ülnek a börtönbe, hogy leüljék jól megérdemelt büntetésüket.


Sovány vigasz, hogy a gazda is ott lesz, és akkor már neki sem lesz semmije.