Drámai hír :kórházba került Rózsa Gyuri bácsi, azonnal műteni kellett


Drámai hír :kórházba került Rózsa Gyuri bácsi, azonnal műteni kellett



 Kórházba került Rózsa György.

Szerencsétlen eset történt Rózsa Györggyel, ugyanis a tévés csütörtök délután a budapesti, rákospalotai temetőben megbotlott, elesett és eltörte a csípőcsontját.


A Bors információi szerint a kapuőrök arról számoltak be, hogy egy hatalmas, fájdalmas kiáltásra figyeltek fel, majd meglátták, hogy az ismert televíziós, Rózsa György fekszik a járdán. A szemtanúk szerint hatalmas puffanással csapódott a földnek, amely hatására komoly fájdalmai voltak, majdnem elvesztette az eszméletét.


A kapuőrök Rózsa György segítségre siettek, majd megpróbálták felemelni, ám látták, hogy nagy lehet a baj, így mentőt hívtak. A szerencsétlenség után a mentők egyből a baleseti intézetbe szállították a tévést, ahol megállapították, hogy műteni kell, ugyanis a csípőcsontja eltört.


Rózsa György, aki jelenleg is kórházban fekszik, a lap keresésére elmondta:Valamivel már jobban vagyok, de nagyon nehéz beletörődnöm abba, hogy valószínűleg egy évig tartó rehabilitáció vár rám. Jó ideig kerettel, majd hat hét múlva bottal tudok járni.


Mint elárulta, így Franciaországba sem tud utazni a barátaival, sőt, a könyvét sem tudja folytatni. Persze, azért a legendás tévés a kórházban sem bújik ki a bőréből: a nővérek beszámolója szerint ugyanis még a betegágyon is udvarol nekik.