Megkapta az első oltását Ricsike.. rettentően féltek a szülei, de sajnos...


Megkapta az első oltását Ricsike.. rettentően féltek a szülei, de sajnos...

 


Sziasztok!Szép délutánt mindenkinek! 


Az elmúlt napokban,elég sok minden történt a mi nagy fiunkal! Szerdán voltunk kontroll vizsgálaton! A szén -dioxid szint picit emelkedett ezért a doktornő állított a lélegeztető gép paraméterein! És Ricsikém megkapta első oltását a Covid ellen! Rettentően féltünk Zolival hogy reagál a kis szervezete! Persze előtte sok megbeszélés a kezelő orvossal,aki nagyon kedves és körültekintő volt,hisz Ricsike nagyon egyedi eset! Jelenleg az állapota az oltás után elfogadható,a kis karja picit bedagadt ,de közérzete jó! 


Nagyon sokat gondolkoztunk rajta be merjük oltatni vagy sem ,de az Ő állapota egy vírus fertőzést nem biztos ,hogy le tudna győzni! Nagyon nehéz döntés volt! Rettenetesen félünk és félün a mostani helyzettől,nem magunk miatt ! Reméljük nem lesz nagyobb gond! Büszkénk vagyunk Rá ,iszonyatos nagy Hős,soha nem panaszkodik,soha nem elégetlenkedik! Nem azért mert a mi Fiunk,de Imádni való és nekünk szülőknek mindezt a kitartást ami benne van segíteni kell! Most pedig sokan megköveznek és minden rosszat feltételeznek rólam ,de segítségetek kérjük!

Az elmúlt tøbb mint 1 év bennünket is nagyon megtépázott ,lelkileg ,anyagilag egyaránt! A mi életünk nem átlagos ,de nem bánjuk ,hiszen Ricsike itt van és ez a legfontosabb!


 Túl egy csontvelő és tüdőátültetésen! De most jön a szégyen ,anyagilag nem bírjuk! Bocsánat! Elnézést kérek ,de segítségetek  kérjük,hogy azokat a dolgokat ami a napi ellátáshoz szükségesek be tudjuk szerezni! Még egyszer Bocsánat és Köszönöm!Számlaszámunk:

Eszes Ágnes néven a Raiffeisen bank 12051003-00257185-00100007   

SWIFT UBRTHUHB    IBAN szám HU 13 1205 1003 0025 7185 0010 0007