.

Mély fájdalommal osztozunk a család gyászában Abony Város teljes lakossága nevében! Meghalt a 17éves fiú...egy csatornában találták megHoltan találtak egy 17 éves fiút Abonyban. A miabonyunk.hu információi szerint a fiatal holtteste egy belvízelvezető csatornából került elő.


Hadházi Kornél, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtreferense megkeresésünkre azt közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja és a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.


"

Mély fájdalommal osztozunk a család gyászában Abony Város teljes lakossága nevében! Megrendülten állunk a tragédia előtt. Olvasónk elmondta, hogy ma késő délután egy fiatal fiú holttestét találták meg Abonyban. Nem hivatalos információink szerint a fiatal abonyi fiút a Károly Róbert úti belvízelvezető csatornában találták holtan. 

 Az esetről Szabóné Berki Biankát, a Pest Megyei Rendőr- Főkapitányság sajtó-szóvivőjét kérdeztem, aki elmondta, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a történteket." 

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék