Nagyon jó hírek jöttek BB Éviről a kórházból.. Micsoda, mire készül ez a nő?


Nagyon jó hírek jöttek BB Éviről a kórházból.. Micsoda, mire készül ez a nő?



Megrendítő szavak: „Ott leszek, ha kijön, és bármiben segítek neki, hogy újrakezdje az életét”

Ma is kísérti egykori szerelmét Párkányi Évi életének drámai alakulása. Az olasz származású zenész (BB Renato) egész életében cipeli ezt a fájdalmat, de nem adta fel, hogy még látja exét egészségesnek, szépnek és boldognak.


Az ország első valóságshow-ja, a Big Brother tette 2002-ben sztárrá az addig Kaposváron pultozó Párkényi Évit és a fiatal zenészt, Pavesi Renatót, akik a műsor alatt egymásba szerettek. A férfi azóta is szívén viseli a hosszú évekig pszichiátrián kezelt BB-győztes sorsát, aki, úgy tűnik, mára jobban van.


– Legutóbb azt mesélte, sokkal jobban van, és szerzett barátokat, jól érzi magát a szociális otthonban, de már eljönne onnan. Épp tatarozzák a házát, és oda költözne majd vissza. Munkát akar vállalni, újra önálló életet szeretne élni – kezdi a Story magazinnak Renato, aki bízik benne, Évinek sikerül teljesen felépülnie. Ahogy a magazinnak magyarázza, nemcsak a csodákban hisz, hanem az emberekben és az akaratban is.


– Nagyon drukkolok, hogy összeszedje magát, és egyszer még újra lássam azt az élettel, jósággal teli gyönyörű, egészséges lányt, akit tizenkilenc éve megismerhettem. Ott leszek, ha kijön, és bármiben segítek neki, hogy újrakezdje az életét. – mondja a zenész, akit ma is nyomaszt Évi drámai sorsa, de legfőképpen az, hogy nem tudta őt megóvni a bajtól.


–... A műsor után hirtelen mindenki vele akart mulatni, barátkozni, közeledni hozzá, és aztán ott vágták át és alázták meg, ahol csak lehetett – mondja szomorúan Renátó, aki egyszer még egy pofont is kiosztott, amikor Évit bántották.


 BB Évi ex-szerelme, Renátó kikerült a média figyelme alól

BB ÉVI EX-SZERELME, RENÁTÓ KIKERÜLT A MÉDIA FIGYELME ALÓL

– Egy idő után furcsán kezdett viselkedni, és elég hamar a pszichiátrián kötött ki. Lipótmezőre még rendszeresen jártam be hozzá, de amióta vidéken van, csak néhányszor találkoztunk személyesen – folytatja Renato, aki azt is bevallotta, hogy viharos volt Évivel a kapcsolata. – Én mindig igyekeztem nem félreérthető lenni, és azt gondolom, leginkább szexuális jellegű volt a viszonyunk, de barátként mindig is ott voltam és ott is leszek mellette.