Most jött: 8 ember meghalt az M7-es autópályán történt balesetben. MAGYAR busz borult az árokba, magyarok halhattak megÁrokba borult egy autóbusz az M7-es autópályán Szabadbattyán térségében, a Budapest felé vezető oldalon vasárnap hajnalban. A rendőrség tájékoztatása szerint 8-an meghaltak a balesetben.


Sokan utaztak a buszon

Elsődleges információk szerint a buszon több mint ötven ember utazott. Az érintett útszakaszt lezárták. Legkevesebb 8-an meghaltak.  A tűzoltóknak több ülést, valamint a mennyezetre felfüggesztetett monitorokat is el kellett távolítaniuk, hogy hozzáférjenek a sérültekhez.


Leterelik az autósokat a sztrádáról

A 70-es km-nél a járműveket a csomópontban kiterelik – írta az Útinform.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!


A busz


Tűzoltók az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében, ahol árokba borult egy autóbusz 2021. augusztus 15-én hajnalban. A balesetben legalább nyolcan meghaltak. MTI/Mihádák Zoltán


 

14 utast kellett kimenteni

Reggel 6 óra tájban a katasztrófavédelem azt közölte, hogy a tűzoltók 14 utast mentettek ki abból az autóbuszból, amely az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényénél, Szabadbattyán térségében, a Budapest felé vezető irányban oldalával az árokba borult. A többi utas saját erejéből el tudta hagyni a járművet. Videó is készült a mentésről.

 

Frissítés! 8 halott!

Nyolcan a helyszínen meghaltak, ketten súlyosan és negyvenhatan könnyebben megsérültek az M7-es autópályán Szabadbattyánnál történt vasárnap hajnali buszbalesetben – írja a rendőrség honlapja.

 

Magyar buszról van szó

A baleset hajnalban, 4 óra 55 perckor történt. A balesetet szenvedett busz magyar rendszámú volt – írta a rendőrség. A baleset miatt lezárták a főváros felé vezető pályát.

 

Szörnyű állapotok

A busz átszakította a szalagkorlátot és az autópálya felüljárója hídpillérének ütközött. Hasonló történt a magyar diákok évekkel ezelőtti olasz buszbaleseténél is.