Nagy Feró átvette a Kossuth díjat.. ezzel együtt, ezt a BORZALMASAN nagy összeget is


Nagy Feró átvette a Kossuth díjat.. ezzel együtt, ezt a BORZALMASAN nagy összeget isUgyan már március 15-én bejelentették a díjazottakat, a koronavírus-járvány miatt Nagy Feró, a nemzet rendszerellenesből rendszerpártivá szelídülő csótánya csak most vehette át a Kossuth-díját Áder János államfőtől.


„A világjárvány idején a kultúra, a tudomány eredményei, a művészet, a kutatók munkája mutatta meg, hogy nem vesztettük el a jövő formálásának képességét” – jelentette ki Áder János a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrendek az Országházban rendezett átadásán, írja az MTI.


Az elismeréseket Áder János köztársasági elnök Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke társaságában nyújtotta át az Országház Kupolatermében. Nagy Ferónak Facebook- és Instagram-oldalán külön gratulált Orbán.

A Beatrice frontembere március 15-én kapott Kossuth-díjat. A rangos elismerés mellé pénzjutalom is jár, méghozzá nem is kevés, közel 20 millió forint. Nagy Feró elárulta, mi lett a pénz sorsa.