Nem kötötték be a 10 éves kislányt, kirepült az autóból, és elhunyt az M7-es autópályán


Nem kötötték be a 10 éves kislányt, kirepült az autóból, és elhunyt az M7-es autópályán Eddig tisztázatlan körülmények között előbb a bal oldali, majd a jobb oldali szalagkorlátnak csapódott az M7-es autópályán Budapest irányába szombaton délután egy autó. A járműben egy család négy tagja utazott, egy 10 éves kislány pedig a helyszínen életét vesztette.


A Bors értesülései szerint a gyermek hátul utazott, de nem volt bekötve, így a brutális erejű ütközéstől kirepült a kocsiból.


A helyszínre mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett. Hiába küzdöttek hosszú ideig a lány életéért, már nem tudták megmenteni.


A lap megkeresésére Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, a BRFK büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragikus balesetet.


Hosszú vizsgálat tárgya lesz megállapítani, hogy pontosan mi történt, egyelőre csak annyi biztos, hogy a személyautó 17 óra körül a szalagkorlátnak ütközött. Az autóban összesen négyen utaztak. A kislány életét nem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette. Egy embert szállítottak kórházba a mentők

– közölte.


A Mentőszolgálat közölte, hogy a másik sérült is kiskorú.