Tuzsér Róbert kegyetlenül megalázta Nagy Ferót. Százezrek értenek egyet Robival


Tuzsér Róbert kegyetlenül megalázta Nagy Ferót. Százezrek értenek egyet Robival



Nagy Feró nemrég egy rendhagyó show keretében nőnek öltözött férfiakkal énekeltette el a Boney M Daddy cool című slágerét.


„Nagyon melegek a csávók. Azt mondja, hogy nem b.zik? Ki mondja, hogy b.zik? Ezek transzvesztiták. Azt sem tudják, hogy fiúk vagy lányok” 


– vezette fel a zenész a furcsa produkciót, ami óriási visszhangot váltott ki.


Az ország éles nyelvű kritikusa, Puzsér Róbert, miután alaposan megalázta Hosszú Katinkát a szókimondó véleményével, kapva kapott az alkalmon, hogy beleálljon a nemzet csótányába. Puzsér szavait változtatás nélkül közöljük.


„Nagy Feró nyakig merült a kormányzat transzellenes kampányában. Nem pusztán egy komplett blokkot szentelt a témának „a nyugalom fesztiválján”, az értékalapú, konzervatív, hagyományőrző Kőfeszten, de még ahhoz is érzett magában energiát, hogy a show csúcsra járatásához normális hajlamú férfiakat világ csúfságára parókában küldjön fel a színpadra, hogy azok kappanhangon vonítva egészséges nőket imitáljanak. Egy pillanatra aztán maga is kiesett a szerepéből, amikor „a családok mosolygós, gondolkodtató, érték- és élménygazdag szórakoztatására” szolgáló eseményen megmarkolászta a péniszét, és felajánlotta azt a női ruhás csávóknak. Bizonyára tökös, homofób gesztusnak szánta ezt, de inkább tűnt kétségbeesett kapuzárási pániknak.


Nagy kár, hogy amikor Feró a Hősök terén Csurka István felszopójakent parádézott, még nem voltak a maihoz fogható anyagi lehetőségei. Ha már akkor ilyen jól szaladt volna a szekér, bizonyára belefért volna, hogy a színpadra hívjon három kaftános zsidót, és közölje velük, hogy „legfeljebb a brémet kaphatjátok meg, de az országomat visszaadjátok”.


Sajátos, hogy Nagy Feró évtizedeken át nevezte magát a nemzet csótányának, holott amikor azt gajdolta, hogy „gyere, kislány, gyere, a diszkó klubban szól már a zene”, még nem is állhatott volna messzebb attól, hogy egy nemzet csótánya legyen – mára azonban, hogy Kossuth-díjas rendszerszolgává vált, épp azt a sorsot teljesíti be, ami ellen fiatalon úgy lázadt. Úgy tűnik, a név mégiscsak közelez”