Zalatnay Cini berendezkedett a zsíros kenyérre..Ha jön a negyedik hullám, zsíros kenyéren is, de túlélünk


Zalatnay Cini berendezkedett a zsíros kenyérre..Ha jön a negyedik hullám, zsíros kenyéren is, de túlélünk



 Zalatnay Sarolta lelkileg és anyagilag egyaránt megszenvedte a karantén időszakát.


Az énekesnő fellépéseit a járvány miatt törölték, ami nagyon megviselte Cinyt. A Story magazinnak adott interjúban elmondta: 2019-ben semmi panaszra nem volt oka, dúskált a koncertekben, majd egy évre rá bezárt az ország és a négy fal közé szorult a félelmeivel. A váratlan események hatására pánikbetegsége több év után ismét visszatért.


"Fulladoztam, légszomjam volt, hevesen vert a szívem, izzadtam, de olyan is előfordult, hogy kimaradtak percek, amiket azóta sem tudom visszaidézni" - emlékezett vissza az énekesnő, hozzátéve: ahogy újra felléphetett, bajai egy csapásra elszálltak.


Ciny attól retteg, hogy egy újabb hullám ismét a szakadék szélére sodorja őt.


"Ha jön a negyedik hullám, nekem végem" - nyilatkozta.


A 73 éves Zalatnay bármennyire is szereti hivatását, attól tart, hogy az éneklésből már nem fog tudni annyit félretenni, hogy öregségére elegendő legyen. Nagy vágya egy sorozat az életéről, amit nemcsak elismerésként élne meg, de a pénze is elég lenne belőle.


Az énekesnő szerencsére lányára, Nikire mindig számíthat a bajban.


"Ketten vagyunk kenyérkeresők a családban, éhen halni nem fogok. És ha muszáj, zsíros kenyéren is elélek" - mondta, majd hozzátette: állatainak hamarabb venne eledelt, mint saját magának.


"Ha nekem van egy kevés, azt is megosztom a rászorulókkal, de mennyivel jobb lenne még többet adni! Bár megsegítene a Jóisten ebben!" -zárta.