22 éves nő vagyok, és a férjem arra kért, hogy bújjak ágyba más pasikkal.. Mi a véleményed?


22 éves nő vagyok, és a férjem arra kért, hogy bújjak ágyba más pasikkal.. Mi a véleményed?Egyedi házasságban él egy 22 éves nő, aki férje unszolására bújik ágyba más férfiakkal is. 

Az amerikában élő Rae Nemetsk TikTok oldalán egy videóban mesélt nem mindennapi házasságáról, amelyben nem számít megcsalásnak, hogy ő más férfiakkal is ágyba bújik. Sőt, ez a férje kérése volt, ő bátorította erre a feleségét.


"Ez nem viszony, hiszen ha a férj tud róla és hozzájárul, akkor az nem viszony"

- magyarázta a felvételen a fiatal feleség.


Rae azt is elmondta, hogy a férje furcsa kéréséből ő arra következtet, hogy nagyon büszke rá, dögösnek és sz@xinek tartja és szeretne másokkal is osztozni rajta. Őt ez kifejezetten imponálja és egyáltalán nem tartja szokatlannak.


Sokan felháborodtak a felvétel láttán, és kérdőre vonták a fiatal nőt, hogyha ő ágyba bújhat idegen férfiakkal, akkor biztos a férje sem veti meg az idegen nőket. A feleség határozottan kijelentette:

 az olyan nyitott kapcsolatnak, amelyet ők alakítottak ki maguknak, pont az a lényege, hogy csak a nő sz@xel másokkal, a férfi nem.


Rae egy másik videóban elmondta, hogy hihetetlen, mennyi idegen férfitól kapott levelet, mióta megosztotta történetét az oldalán.