40 óráig tartott a feleségem szülése, de utána valami sokkolót látott az orvos


40 óráig tartott a feleségem szülése, de utána valami sokkolót látott az orvos

 


„Láttam a szemében, hogy kezdi feladni... nem tudtam, mit tegyek!”


Nem sokan tudnák végigcsinálni azt, amit ez az anyuka. Ugyanis ő a természetes dolgokban hisz, olyannyira, hogy a szülését is otthon szerette volna végigvinni, és teljesen természetes úton, fájdalomcsillapítók nélkül. Ez különösen akkor gondolkoztatja el az embert, ha 40 óráig vajúdik.

A természetközeliséghez az is hozzátartozott, hogy a páros nem kért ultrahangvizsgálatot.


Mivel Nocole magzatvize a 36. hónapban folyt el, kénytelenek voltak bemenni a kórházba. De talán jobban is tették. Péntek hajnali 4-kor értek be. Szombaton még mindig vajúdott. Ekkor kezdett megváltozni a véleménye, és segítséget kért.

 

„Látni a szenvedést és feladást a feleségem szemében, teljesen kikészített.” - mondta a férj.


Ekkor sikerült a férjének meggyőznie, hogy hallgasson az orvosokra, és vegyen be szülést könnyítő orvosságot.


Ez meg is tette a hatását, és 48 órával azután, hogy elfolyt a magzatvize világra hozta a gyermekét. Ekkor az orvos el akarta távolítani a placentát, de egy másik fejet érzett a nő lába között.


Nem éppen erre számítottak. De a második gyermek is egészségesen megszületett.„Szóval, inkább vagyok a természetes típus, minden okkal történik, és vannak idők, amikor szükség van orvosi beavatkozásra... Istennek magasabb tervei vannak velünk, és megmutatta, hogy nem irányíthatok mindent én az életemben.”