Ilyen különleges tortájuk volt Mészároséknak.. eldobod az agyad, ha meglátod


Ilyen különleges tortájuk volt Mészároséknak.. eldobod az agyad, ha meglátod

 Ma várható az év esküvője, és egy ilyen alkalomra a házasuló párnak egy saját, kellemesen csicsás logó is kijár.

A nagy szél miatt nem lesz túl jó az időjárás Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea mai esküvőjén, de ez nem zavarta meg a szervezőket, akik már lezárták az alcsútdobozi arborétumot, sőt a helyi kisvasutat is leállították erre az időszakra. Péntek délelőtt már biztonsági őrök járták a parkot a 444 képes beszámolója szerint.

A násznépet kisbuszokkal szállítják Felcsút és az arborétum között. A vendégek az autóikat a Puskás Akadémia három éve épült konferenciaközpontjában hagyhatják, ahonnan a sofőrszolgálat emberei szállítják őket az esküvő helyszínére. Ezzel a módszerrel a vendégsereg elkerülheti a Lovasberény határában várakozó újságírókat és tévéstábokat, akik így maximum az elhúzó járműveket tudják fotózni/videózni. A lap információi szerint többlépcsős beléptetőrendszer van érvényben, és egy lista alapján szűrik, kit lehet beengedni.

A szerencsések egyedi sorszámmal ellátott karszalagot kapnak a pár logójával (erről fotó az eredeti cikkben). A helyszínen a vendégeket Radics Gigi és Gönczi Gábor fogja szórakoztatni a zenéjével Jennifer Lopez helyett.

Tortavágás ...( illusztráció )