Ez a 4 csillagjegy lép félre a legtöbbször egy kapcsolatban..


Ez a 4 csillagjegy lép félre a legtöbbször egy kapcsolatban..



A partnere csillagjegye – mennyire hű Önhöz?


IKREK­ – Az ikrek soha nem tervezik meg a félre lépést, hanem meggondolatlanul teszik azt. Ha a partnerük hűségében gyanakodnak, meg tudnak bocsájtani, mert tudják, hogy maguk sem sokkal jobbak. Az ikreknél a csalás csak egyszerűen megtörténik, ha a partnerük rájön, megpróbálja majd meggyőzni az ellenkezőjéről. Csak a késői éveiben lehet tőle elvárni hogy hűséges maradjon és teljesen átengedje magát a partnerének.



NYILAS – Természetében hűtlen, még akkor is amikor tudatosan törekszik a hűségre., egyszerűen nem tud ellenállni a szerelmi kihívásoknak. Ha egy házasságban éli le az életét, ami igazi ritkaságnak számít, akkor sem hűséges. Másik szempontból, maga is készen áll megbocsájtani a partnere hűtlenségét, mert tudja, hogy valahol meg érdemli azt. Az ikrekhez hasonlóan, a nyilas is az évek elmúlásával válik szelídebbé és érettebbé és így hűségesebbé is.


BAK – Amíg kapcsolatban van, leggyakrabban hűséges is, de a házasságban képes megcsalni a partnerét. Lehetnek párhuzamos kapcsolatai, de törekedni fog a házassága megtartására és meg tudja bocsájtani a partnerének, ha gyanakodik benne. Mint az összes többi földi jegy, a bak is készen áll túllépni dolgokon, hogy megtartsa a társadalmi hírnevét és státuszát.


A Halak -A Halak, az Ikrekhez hasonlóan kettős természetű. Szimbólumában két hal fordul egymásba, mely utalhat a csillagjegy kettősségre: vagy túlzottan visszafogott, vagy nem ismer határokat. A Halak rendívül érzékeny típus, érzelmeit szinte GPS-ként követi. Időként elveszíti a realitás talaját, és azt gondolja, bárhol romantikára találhat. Ilyenkor pedig a kalandok rendkívül vonzóak számára. A Halak jegyű partner kényeztetésre, szenvedélyre vágyik, amikor ezt nem kapja meg a párkapcsolatában, megkeresi máshol.