Ingyen borotvaként hirdetik, később jön a számla. Újabb átverés terjed a Magyaroknál


Ingyen borotvaként hirdetik, később jön a számla. Újabb átverés terjed a MagyaroknálA Facebookon hírdeti magát egy borotvát gyártó cég, akik 0 Ft-ért kínálják a borotváikat. Azok, akik elhiszik, és kérik, valóban ingyen kapják meg a csomagot, de rá pár napra, érkezik is a számla, 5 ezer forintról, amit ha nem fizet be, behajtóhoz küldik, és így lesz az 5 ezerből 50 ezer forintos tartozás. Ugyanis a Felhasználási feltételeknél az apróbetű tartalmazza a valós díjat, de a legtöbb ember csak elfogadja, és nem olvassa el. 

 Az ilyen cégeknek kéne egy életre megszűnnie, gusztustalan, hogy így próbálnak terméket eladni, hogy átverik az embereket. A GVH -nak küldje el mindenki a tapasztalatait, hátha felfigyelnek rájuk!

Pár komment a hirdetés alatt: 

Attila Mizo Karcsú
Rendeltem. 0 ft ért. Utána küldtek egy 5000 ft, os számlát mondván hogy postaköltség. Ezek szerint a marsról rendeltem. 0 ft. Meg a faszom.

Lubai Dénes Péter
Ne vegyétek nem ér semmit elküldték posta költségért utána küldték folyamatosan nem tudtam lemondani de át se vetem utána behajtó iroda lett a vége!
  • Válasz
  • 3 h.
  • Módosítva


  • Az sms, amit küldenek: