Suzy megszólalt: Nem Jollyról szól az új dalom, hanem...


Suzy megszólalt: Nem Jollyról szól az új dalom, hanem...



Nemrég debütált a Muzsika Tv-ben Suzy legújabb slágere, amit sokan félreértenek. 


A “Daj daj daj” című dal egy elhagyott nőről szól, aki nem kesereg emiatt, hiszen ahogy a szöveg is mondja minden ujjára akad különb a volt szerelménél. Eddig még nem is jelentene problémát az értelmezés, de van egy szó a szövegben, amit sokan úgy hallanak, ahogy hallani szeretnének. Suzy tiszta vizet öntött a pohárba.


– A dal történetében az elhagyott asszony cseppet sem melankólikus hangulatban azt énekli, hogy “elhagyott csórikám úgy lazán(…)”. Sajnos több rajongó és azok az emberek, akik anno szerették a Suzy és Jolly formációt, most ezt a csórikámat “Jollykámnak” hallják, ami hatalmas tévedés. – kezdte Suzy, aki ennek okát is érti. – Nyilván az emberek, akik a dalaim hallgatják, azt gondolják, hogy minden abban elhangzó mondat rólam szól, pedig ez nagy tévedés. Miután elváltunk a volt férjemmel, valahol természetes, hogy a csipkelődő hangnemű vidám dalt a mi valós élethelyzetünkbe helyezik. Ilyen erővel a “Káposzta káposzta” című dalomnál meglepődhetett volna minden rajongó, hogy mikor voltam 3 éves katonai szolgálatban – mondta nevetve az énekesnő, aki minden rajongó számára érthetővé szeretné tenni a gyorsan generált félreértést. – A dalt Nótár Mary írta, aki nagyon eltalálta a fiatalos, szókimondó, helyenként erősnek tűnő hangvételű, de frenetikus mulatós dalt. Mikor meghallottam, már tudtam, hogy ezt el kell énekelnem. Nem most készült ez a sláger, de pont azért vártam ennyit a megjelenéssel, hogy ez véletlen se húzzon párhuzamot az életemmel. A dal történetének ugyanis semmi köze a magánéletemhez. – mondta Suzy.


Óvja a magánéletét

Suzy a válása óta keveset beszél magánéletéről, a kíváncsi riporterek és újságírók erre irányuló kérdését rendszeresen, de annál finomabban elhárítja.


– Azt gondolom, hogy a magánéletem a válásomat megelőző időszakban is túlságosan a nyilvánosság előtt zajlott. Tanulva abból az időszakból most már semmiképpen nem szeretném az életem minden apró részletét megosztani az emberekkel. – mondta Suzy, aki nemcsak magára, hanem gyermekére is gondol, elsősorban az ő mindennapjait szeretné megkönnyíteni ezzel a döntéssel. – Nekem a kislányom testi – lelki harmóniája a legfontosabb, nem szeretném kitenni semmilyen feszültségnek, ami nyilvánosan generálódik akár miattam, akár az apukája miatt. Békében élem az életem, a volt férjemre sem haragszom, így ha közölni szeretnék neki valamit, azt sem dalban üzenném, hanem személyesen mondanám el neki. Boldog vagyok, még akkor is, ha közben egy alakuló kapcsolatom nem is jött össze. A munkámra és a családomra koncentrálok, szeretném az emberektől kapott határtalan szeretetet és megtisztelő figyelmet meghálálni. – tette hozzá Suzy, aki egy mondattal zárta beszélgetést: – Minden rajongót és nem rajongót megkérek arra, hogy ne generáljon felesleges feszültséget, mert az új dalom nem Jollyról szól!


Hallgasd meg Suzy legújabb slágerét!