Mindenkit átverhettek Berkiék? Mazsi hetekkel ezelőtt kijelentette, hogy egy gyantázást nem bírna ki, végül császár lett, fizettek az emberek a semmiért


Mindenkit átverhettek Berkiék? Mazsi hetekkel ezelőtt kijelentette, hogy egy gyantázást nem bírna ki, végül császár lett, fizettek az emberek a semmiért


Alaposan megvezetett mindenkit Berki és Mazsi, egyrészt, egy szülésnél soha nem lehet tudni, hogy melyik a szülés utolsó 1 órája, itt mégis előre meg volt határozva, hogy melyik lesz az..Mazsi hetekkel ezelőtt kijelentette, hogy egy gyantázást sem bírna ki, és szülni se fog, tehát császár lesz, ahogy az így is lett. 

Berki végig hülyíti az embereket az ingyenes adásban, hogy na akkor kinyomod édes, és stb kijelentésekkel. Majd akik előfizettek, azt láthatták, hogy Mazsit betolják a műtőbe. Gratulálok Berki, hoztad a formád, és szégyelld magad, hogy hülyére vettél egy csomó embert a pénzért. 


Egy kis utána számolás után hamar ki lehet számolni, hogy Berkiék mennyit kereshettek azon, hogy élőben közvetítették a szülést. Ez a szám csak körülbelüli, az is lehet, hogy sokkal többet, de nézük a matek részét.. Berkiék online felhasználókat jelző száma 10 ezer feletti volt, az azt jelenti, hogy egyszerre 10 ezer ember nézte őket, de nem csak ugyanaz a 10 ezer ember, hanem ahányan kiléptek jöttek közvetlen utánuk, és ezért állandóvá vált a 10-11 ezer online felhasználó. Számoljuk ki, hogy 10 ezer megszorozva a 1490-el, ez 14,9 millió forint. Statisztikailag levezetve kb 10-szer ennyi ember fizetett elő az idő és a folyamatos felhasználók szorzata alapján, ezért egy óvatos becslés szerint minimum 117 milliót kereshettek vele.. Ha ez igaz, akkor nagyon jól jártak vele.. Ráadásul utólag is megvehető a videó, abból még ki tudja hányszor ennyi fog befolyni.. Lehet, hogy sokak számára nem volt etikus dolog, de az biztos, hogy jól kerestek vele..