.

Csütörtökön jön a pénz a nyugdíjasoknak, átlagosan 100 ezer forintot kapnakNovemberben minden eddiginél nagyobb összegű nyugdíjprémiumot kapnak a nyugdíjasok és a nyugdíjszerű ellátásban részesülők − közölte Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter.


A miniszter közösségi oldalán közzétett videójában kiemelte: novemberben a megszokott nyugdíjhoz képest mindenki körülbelül százezer forinttal nagyobb összeget kap, mert a maximum 80 ezer forintos nyugdíjprémium mellett megkapja a kiegészítő nyugdíjemelést, a nyugdíjkorrekciót is.

Novák Katalin elmondta, hogy a nyugdíjprémiumot csütörtökön kezdik el kézbesíteni a postások, és a hónap végéig mindenki megkapja személyesen vagy a bankszámlájára.


Orbán Viktor miniszterelnök október 1-jén jelentette be, hogy nyolcvanezer forint lesz a nyugdíjprémium, emellett pedig egy esetleges 13. havi nyugdíjat is szóba hozott, bár – mint mondta – ezt senki ne vegye készpénznek. A miniszterelnök rámutatott: 435 ezer ember a nyugdíjtörvény miatt ennél kevesebbet kapott volna, de a gazdasági teljesítménynek köszönhetően a kormány mindenkinek egységesen fizeti ki az összeget.


Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék