Madarat lehetne vele fogatni, annyira boldog Várkonyi Andrea. Mészáros a tenyerén hordozza


Madarat lehetne vele fogatni, annyira boldog Várkonyi Andrea. Mészáros a tenyerén hordozza



Bár két évig egyedül volt, és akadtak nehéz pillanatai, mindvégig bízott abban, hogy rátalál a szerelem. Az álomesküvőről is elárult néhány kulisszatitkot Várkonyi Andrea.


Terjedelmes interjút adott a HOT! magazinnak Várkonyi Andrea: a témája természetesen elsősorban a szerelme, illetve az idei álomesküvője volt az ország leggazdagabb emberével, Mészáros Lőrinccel. A tévés talán most először engedett kicsit mélyebb betekintést a vállalkozó iránti érzéseibe, és azt is megtudhattuk, miként estek szerelembe.


Várkonyi Andrea beszélt a könyvéről is, elárulva, hogy az előrendelési sikerlisták élén álló kötetet egy év alatt írta meg.


– Tavaly keresett meg a kiadó az elképzeléssel. Ismerve a műsoraimat és a gondolkodásomat, úgy vélték, pszichológusként sokaknak tudnék segíteni. Ez még azelőtt volt, hogy megismertem Lőrincet, tehát más élethelyzetben voltam – idézte fel a kezdeteket Várkonyi, aki bár jelenleg egy reklámügynökséget is vezet, soha nem gondolt arra, hogy feladja a pszichológiai rendelését, de mivel az időhiány miatt nem tud mindenkit fogadni a rendelőjében, ezért úgy gondolta, egy könyvvel sok olyan emberhez is eljuthat, akiknek nem feltétlenül van szükségük a személyes találkozásra. Leginkább a korábbi, Micsoda nők! című műsorának írott, kiterjedtebb formájaként gondol a könyvre, csak sokkal szakmaibb megközelítéssel.