Megtalálod mindkettő kakukk tojást? Ha nincs legalább 140 iq-d, nem fog sikerülni


Megtalálod mindkettő kakukk tojást? Ha nincs legalább 140 iq-d, nem fog sikerülni

 Tényleg fantasztikus érzékek és óriási szerencse kell ahhoz, hogy megoldd ezt a furfangos feladványt.

Pók és kukoricacukorka

Képrejtvény-sorozatunk során gyakran állunk elő olyan fejtörőkkel, melyek a rejtélyes kakukktojás utáni vadászatra épülnek. Ezek felépítése nem túl bonyolult: eldugunk valamit az ábrán belül, neked pedig tűvé kell érte tenned minden egyes négyzetmillimétert. 


Ez persze nem jelenti azt, hogy a feladat sikeres teljesítéséhez ne lenne szükséged kiemelkedő, átlagon felüli skillekre, de mégis, egyetlen kakukktojás felderítése talán nem emberfeletti kihívás. De mi a helyzet akkor, ha egyetlen képen belül két kakukktojást kell lokalizálni? 


Ez már tényleg rázósabb buli, és még a gyakorlott képmegfejtők képességeit, rátermettségét és türelmét is próbára teszi. Pedig Dudás Gergely (alias Dudolf) friss rejtvénye egy ilyen összetett kihívás elé állítja a vállalkozó kedvű játékosokat. Adva van egy ábra - a teljes méretért és a nagyobb felbontásért kéretik ide kattintani -, melyen egy jellegzetes halloweeni töklámpás és számtalan édesség látható. Igen ám, de Dudolf ejrejtett a finomságok gyűrűjében egy pókot és egy kukoricacukorkát is. Meg tudod találni mindkettőt? 


Időt adunk eleget - nem kell egy bizonyos időlimiten belül teljesítened -, segítséget azonban sajnos nem. Magadra vagy utalva, itt a pompás alkalom, hogy megmutasd, szellemed legyőzhetetlen! Ha mindkét apróságra ráakadtál, akkor pedig tudod, mi a teendő:


A megoldásért pedig csak görgess lejjebb.. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-