Mélyaltatásban tartják, az életéért küzd Kóbor János - friss hírek érkeztek róla


Mélyaltatásban tartják, az életéért küzd Kóbor János - friss hírek érkeztek róla



Kóbor János felgyógyulásáért a hétvégén rengetegen imádkoztak, de az Omega legendájáról egyre rosszabb hírek érkeznek. Mélyaltatásban tartják.

   

A Blikk információi szerint mélyaltatásban tartják Kóbor Jánost. A 78 éves legenda állapotáért rengetegen aggódnak, hétvégén imádkoztak is érte, de a lap szerint immár egyértelműen az életéért küzd.


Kóbor János koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, nem volt beoltva, és bár remek fizikai állapotban volt, a betegség mégis padlóra küldte.


„Nem könnyű érzelmek nélkül beszélni arról, ami velünk, körülöttünk történik. Gyászoljuk Benkő Lacit és Mihály Tomit, most pedig Mecky életéért kell aggódnunk. Hogy mennyien szeretik az Omegát és a zenekar tag­jait, azt eddig is tudtuk. Ám ami szombaton történt, az felemelő és példaértékű volt. Este tíz és tizenegy óra között közös imára kértünk fel mindenkit a zenekar hivatalos Facebook-oldalán. Nekem olyan művészek és barátok írtak, és rajtam keresztül küldtek pozitív energiát és sok-sok szeretetet Meckynek, mint Presser Gábor, Bródy János, Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs, Frenreisz Károly, Rosta Mária vagy Rózsa Pisti. Bízzunk benne, hogy Kóbor János érzi és érzékeli, mennyien aggódnak érte, s mennyien szeretik őt…” – mondta el a lapnak Trunkos András, az Omega menedzsere.