Roppant kellemetlen dolog történt Istenes Bencével és Csobot Adéllal..Ezt hogy magyarázzák meg?


Roppant kellemetlen dolog történt Istenes Bencével és Csobot Adéllal..Ezt hogy magyarázzák meg?

Tény, hogy egy ilyen dolog teljesen el tud rontani egy romantikus vacsorát.Biztosak voltunk benne, hogy van felszolgáló etikett szóval erre gyorsan rá is kerestünk. Itt rögtön az elején beleütközik az ember a legfontosabb dologba, ami nem az, hogy a pincér kedves legyen és mindig mosolyogjon ránk.


„Felszolgálás ismeret, első osztály, talán második óra. Tiszta, vasalt ruha, rendezett, ápolt külső (elsősorban arc, kéz, haj és cipő), szolid ékszer viselet”


- írták A vendégnek sosincs igaza nevezetű blogon.


Az általános higiénia valóban fontos, mert csak a felszolgáló teszi elénk az ételt egy étteremben.


Istenes Bence az IstenEst második évad harmadik részében mesélt arról, amikor a párjával, Csobot Adéllal Bécsben egy ötcsillagos étteremben vacsoráztak, és egy roppant kellemetlen dolog történt velük.


„Egy ötcsillagos szállodában vacsoráztunk. A lényeg az, hogy eszünk és odajön a pincér és büdös. Elkezdtünk az Adéllal beszélgetni, – őt ezek általában jobban zavarják, mint engem – hogy mi legyen. Hogy igazából illik szólni, nem illik szólni, neki szólsz, a főnökének szólsz? Csak megjegyzed, hogy ez ne forduljon elő, mert egy ilyen helyen ez nem passzol bele a hangulatba”


- idézte a 24.hu a műsorvezetőt.