Szomorú hírek jöttek Vitray Tamásról.. Gyászba borult a közösségi oldala, ég Önnel


Szomorú hírek jöttek Vitray Tamásról.. Gyászba borult a közösségi oldala, ég Önnel Döntött Vitray Tamás, ezt már nem akarja


A 89 éves Kossuth-díjas újságíró-riporter, a hazai televíziózás történetének egyik legnagyobb alakja kollégájával jelenlegi élethelyzetéről, pályájáról, a televíziózásról, a múltról beszélgetett, amiből kiderült, hogy a kilencvenhez közel is remek egészségnek örvend, igaz tesz is a jó kondíciójáért – sokat szobabiciklizik, ugyanakkor fontosnak tartja azt is, hogy megőrizze szellemi frissességét.


A televíziós a beszélgetés végén rajongói számára nagyon rossz hírt közölt. Bejelentette, hogy többé nem szeretne kamerák elé állni.


"Ez a saját döntésem. Holnap elkezdem a kilencvenedik életévemet, nem kell többet szerepelnem, hiszen nem versenyzek: ez nem távfutás vagy távúszás. Nem akarok a híres aggastyán lenni, aki még kilencvenedik életévében is mutatkozik: minden nagyon jó, nagyon szép volt, de ennyi elég volt.(...) Nem akarok a kamera előtt szerepelni már" - idézte a femcafe.hu Vitray Tamást.


A kiváló riporter többször is hangsúlyozta: hihetetlenül szerencsésnek érzi magát, amiért fél évszázadon keresztül televíziósként dolgozhatott, kipróbálhatta az összes létező tévés műfajt, és generációkat ültethetett a képernyők elé estéről estére.