Újabb mentős halt meg koronavírusban.. Balázs 3 gyermeket hagyott hátra..


Újabb mentős halt meg koronavírusban.. Balázs 3 gyermeket hagyott hátra..



November 17-én koronavírusban meghalt egy mórahalmi mentős, Hatvani Balázs. A férfi feleségét és három gyermekét hagyta hátra. A családért a bajtársak mellett most sportolók is összefogtak.


Múlt hét szerdán hirtelen csend lett a Csongrád megyei Röszkén és a mórahalmi mentőállomáson. A mentőautósofőrként dolgozó Hatvani Balázs tragikusan fiatalon, 47 évesen meghalt. A frontvonalban harcolt és segítette a betegeket a járvány összes hullámában, mégis a koronavírus vette el az életét.


Balázs családja – felesége Andrea, és három gyermekük, Barnabás, Eszter és Zalán – a tragédiával nemcsak a családfőt, férjet és édesapát vesztették el, hanem kilátástalan helyzetbe kerültek. Ugyanis a család vállát több hitel nyomja, ami most anyagi helyzetüket nagy veszélybe sodorta.


A mentős bajtársak, élükön Gera Zsolt mentésirányítóval adománygyűjtésbe kezdtek, aminek köszönhetően 12 óra alatt több, mint 2 millió forint gyűlt össze a család számára. Mellettük az Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubja jótékonysági kutyás sporteseményt és gyűjtést szervezett.


JÓPÁR ÉVE CSATLAKOZTAK HOZZÁNK BALÁZSÉK, MIVEL A KÉT FIA JUNIOR KATEGÓRIÁBAN KUTYÁS FUTÓVERSENYZŐK, RÁADÁSUL IGEN SZÉP EREDMÉNYEKKEL BÜSZKÉLKEDHETNEK. EZÉRT MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ VOLT, HOGY MI IS IGYEKSZÜNK SEGÍTENI

– mondta a Borsnak Dér Andrea, a sportklub elnöke.

AKI SEGÍTENI SZERETNE A HATVANI-CSALÁDON, AZ ALÁBBI SZÁMLASZÁMON KERESZTÜL TEHETI MEG.


Név: Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubja


Számlaszám: 11703006-20035190


A megjegyzésbe tüntessék fel: Hatvani Balázs


A sportklub a támogatásokat a sportesemény után juttatja el a család részére.