Válassz egy pirítóst.. EZT árulja el rólad a kenyered


Válassz egy pirítóst.. EZT árulja el rólad a kenyered



Az, hogy mi­lyenre pi­rí­tod a ke­nye­ret, egy pszi­cho­ló­gus sze­rint sok min­dent el­árul a sze­mé­lyi­sé­ged­ről. Mu­tat­juk, ho­gyan!


Elsőre el sem hinnéd, hogy mi mindenre jó egy pirítós, azon kívül, hogy megesszük! Dr. Christy Fergussonpszichológus szerint sokat elárul személyiségedről például az, hogy mennyire égetten szereted a pirítóst.


DE VAJON HOGYAN MŰKÖDIK A DOLOG?


Válaszd ki az alábbi képről azt a kenyérszeletet, amelyiket te is megennéd! Ezután keresd meg a kép alatti leírásban az elemzését. Vajon magadra ismersz?



SZÉNNÉ ÉGETVE (ÁRNYALATOK: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9)


– Valószínűleg valamilyen betegség bujkál benned, még ha nem is tudsz róla, mert még nem jelentkeztek a tünetek.


– Az a típus vagy, aki inkább kivárja, hogy megtörténjen valami, nem igazán kezdeményezel. Míg a legtöbb ember reggel beleveti magát a rohanásba, te inkább húzod az időt, ezért gyakran vagy késésben.

– Ez az árnyalat azt is sugallja, hogy nem vagy túlzottan egészségtudatos, ugyanis a túlégett pirítósban olyan vegyi anyagok vannak, amelyek rákot okozhatnak. Bár eddig még nem találtak közvetlen bizonyítékot a rák és a pirítós között, de az égett étel ritkán egészséges!


– Büszke vagy magadra a többiektől való különbözőséged miatt és ritkán hozol kényes döntéseket mások véleménye alapján. Sokszor önfejűen viselkedsz. Előfordul, hogy kritizálod önmagadat, de másokat is kiosztasz.



TÖKÉLETES SZELETEK (ÁRNYALATOK: 7, 10, 11, 13, 14)


– Szinte mindenben a tökéletességre törekszel! Szereted a minőségi dolgokat, és ha lehet, mindenből a legjobbat akarod. Nem elégszel meg félmegoldásokkal.


– Kiemelt figyelmet szentelsz annak, hogy mit gondolnak a körülötted lévők. Sokat adsz ismerőseid, barátaid véleményére.


– Büszke vagy megjelenésedre, és szereted, ha a körülötted található dolgok is jól néznek ki.


– Szereted a szervezettséget, hatékonyságot és a rendet. Szeretsz másoknak örömet okozni, hiszen az téged is jóleső érzéssel tölt el. Ráadásul, ha mások jól érzik magukat a közeledben, az emeli a környezeted tökéletességét is.


– Szeretsz szerepelni. Nem lennénk meglepődve, ha közösségi oldalakon már kiposztoltál volna néhány látványos ételfotót!


ENYHE PÍR (ÁRNYALATOK: 8, 12, 15, 16)


– Türelmetlen és spontán ember vagy! Nincs túlságosan nagy rend körülötted, az otthonodban és az életedben sem. Az életed egy nagy rohanás!


– Sokszor úgy érzed, hogy versenyt futsz az idővel. Sosincs annyi óra egy napban, ami elég lenne azokra a dolgokra, amiket meg szeretnél tenni.


– Nem számít, ha valami nem sikerül tökéletesen, számodra a lényeg az, hogy csinálj valamit! Bármit!


– Ambiciózus és öntevékeny ember vagy. Csodálattal nézel másokra, akiknek már sikerült elérniük valamit az életben. Te is törekszel, de sokszor nem úgy sülnek el a dolgaid, ahogyan eltervezted, de ez téged csak még jobban cselekvésre ösztönöz.


Mottód: “Ha nem megy elsőre, majd megy másodszorra!”


– Rengeteg energia szorult beléd, folyamatosan nyüzsögsz. Nehezen tudod megállni például, hogy nyugodtan leülj és elolvass egy könyvet.


– Igyekszel egészségesen élni, még ha ez nem mindig sikerül. Sokszor engedsz például egy-egy csábító ételnek, sütinek, pedig tudod, hogy nem egészséges.