Egy orvos megszólalt: Én magam tudom, hogy Csollány Szilvesztert beoltották, hazudik a média az életveszélyben lévő Olimpikonról


Egy orvos megszólalt: Én magam tudom, hogy Csollány Szilvesztert beoltották, hazudik a média az életveszélyben lévő Olimpikonról


Egy egész ország aggódva várja a híreket Csollány Szilveszter állapotáról, aki covid-fertőzést kapott, és akit lélegeztetőgép segítségével tartanak életben. Az olimpikonról eddig azt lehetett hallani, hogy súlyos állapotának egyik oka az lehet, hogy nem volt beoltva.


Ebbe a történetbe robbant be a dr. Letoha Tamás kutatóorvos Facebook-oldalán megjelent információ, miszerint Csollány Szilveszter egydózisú vektorvakcinával, Janssennel oltatta be magát.


„Oltott volt. A család orvosa hívott, segítséget kérve. Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével (a heparin hatását ugye, mi elég jól kikutattuk) a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID-betegeket. De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID-orvosa kezeli. Itt és most, kérem, mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján” – írta Letoha Tamás egy kommentben. A kutatóorvos, aki a Pharmacoidea HU ügyvezetője, és már 20 éve dolgozik együtt a Pfizerrel, arról számolt be, hogy közvetlenül Szilveszter kezelőorvosától tudta meg, hogy félretájékoztatták a nyilvánosságot – olvasható a promotions.hu-n.

2000 környékén sokan akartunk olyan lenni, mint ő. És ha az antikoagulációs terápia kapcsán tanácsot kérő orvosbarát el nem mondja, hogy milyen oltást vett fel, sem igazán érdekelne, hogy oltott-e vagy mit posztolt a facebookon. Egy dolog érdekel. Hogy az élet legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Isten áldjon meg, Csollány Szilveszter! Magyarország legjobb orvosai vigyáznak Rád.