Felesége kezét fogva tért örök álomra Kóbor János..részletek derültek ki


Felesége kezét fogva tért örök álomra Kóbor János..részletek derültek kiKóbor János az Omega frontembere november 9-én került kórházba. Annak ellenére, hogy a család hírzárlatot rendelt el, sejteni lehetett, hogy itt nagy a baj. Az orvosok minden próbálkozása ellenére a legenda szervezete végül alulmaradt a koronavírussal szemben.


Kóbor János végig mélyaltatásban volt a kórházban, nem is ébredt fel, de felesége még az utolsó percekben is fogta a kezét. Szerettei már nem tudtak vele beszélni.

"A felesége, Zsóka rendszeresen járt be hozzá, hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét" – mondta el a Blikknek a menedzser.


– A családnak nagyon nehéz most. Rendezni kell a soraikat, elfogadni az elfogadhatatlant – folytatta a lapnak Trunkos, aki azt is elmondta, hogyan emlékeznek meg Kóborról. – Több rajongó is megjelent a házánál és mécsest gyújtottak Mecky emlékére. A család tudja, hogy sokan szerették őt, értik a fájdalmukat, és köszönik a rajongók támogatását, ám arra kérünk mindenkit, hogy ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket. Tartsák tiszteletben azt, mekkora lelki terhet jelent, hogy a kapu előtt ott égnek a mécsesek. Lesz majd megemlékezés, ennek pontos időpont­járól és helyszínéről ­tájékoztatjuk a rajongókat, ahogyan a temetésről is.