Friss hírek érkeztek Molnár Richárd halálának az ügyében. Súlyos agyvérzést kapott, azonnal...


Friss hírek érkeztek Molnár Richárd halálának az ügyében. Súlyos agyvérzést kapott, azonnal...



Újsághír szerint agyvérzést kapott a Dózsa György úti gázoló. Voltak olyan hírek, amelyek szerint már meg is halt, de ezt nem erősítették meg.


A PestiSrácok információi szerint a férfit súlyos állapotban a szombathelyi börtönből a berettyóújfalui kórházba szállították, ügyvédei és a család pedig várja a kórháztól a tájékoztatást.


Halálhírét is keltették már

Az újság arról is ír, hogy a közösségi médiában felreppent a hír a férfi haláláról is, ezt a forrásaik azonban nem erősítették meg.

 

Két ember meghalt a balesetben

Mint ismert, M. Richárd 2017 májusában okozott halálos balesetet a fővárosi Dózsa György úton, amikor nagy teljesítményű, nyugati rendszámú személyautójával mintegy 140 kilométeres sebességgel összeütközött egy szabálytalanul kanyarodó autóval, amelynek két utasa meghalt, vezetője életveszélyes sérüléseket szenvedett, M. Richárd és több járókelő könnyebben megsérült.


Vesztegetési ügy

Ahogyan korábban a Kékvillogó megírta: Kötelesség megszegésére és hivatali helyzettel visszaélésre irányuló hivatali vesztegetés, közokirat-hamisítás és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés miatt emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség M. Richárd és két társa ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!


2016-ban vonták be a jogosítványát

A Dózsa György úti baleset vádlottjának 2016 áprilisában ideiglenesen bevonták a vezetői engedélyét, és utánképzést írtak elő a számára, mert a közlekedési pontjai elérték a 18 pontos értékhatárt. A vezetői engedély visszaadásának feltétele egy hatórás előadáson való részvétel, feladatsor és a forgalmi vizsga sikeres teljesítése volt.


A könnyebb utat választotta

M. Richárd azonban az ügyészség szerint ezen az előadáson nem kívánt részt venni, hanem – egy közvetítőn keresztül – megkereste a harmadrendű vádlottat, K. Bálint Zsoltot, akiről úgy tudta, „hamis vezetői gyakorlatot igazoló dokumentumot” tud készíteni. A vádirat szerint ezen a találkozón M. Richárd azt mondta, hogy bármekkora összeget hajlandó fizetni azért, hogy a vezetői engedélyét soron kívül, és vizsga nélkül visszaszerezhesse.