Gazdag fiatalok versenyeztek a bmw-vel, megölték az ártatlan nőt, aki csak haza fele tartott a családjához Karácsonyozni


Gazdag fiatalok versenyeztek a bmw-vel, megölték az ártatlan nőt, aki csak haza fele tartott a családjához KarácsonyozniDecember 24-én a déli órákban a budapesti  Soroksári út és Hentes utca kereszteződésében két autó összeütközött. A helyszínen egy 47 éves édesanya, Viktória vesztette életét. Hazafelé tartott a tízéves fia, Ábel ajándékaival, amikor belecsapódott autójába egy fehér BMW. Úgy tudni, a kocsi 22 éves sofőrje a barátjával versenyzett, valószínűleg ezért nem vette észre a piros lámpánál várakozó édesanyát. A vétkes sofőr nyári gumikkal száguldozott az ónos esőben, barátjának pedig jogosítványa sem volt.

A hírről az asszony gyermeke éppen akkor értesült, amikor a család karácsonyfáját díszítette. Az édesapa elmondta:

A kisfiunk a baleset óta csak sír, és az édesanyját keresi. Zokog, és azt ismételgeti, hogy neki már nincs anyukája. 

A család nemrég költözött Soroksárra, ahol az új házban egy kis varrodát is építettek az asszonynak, hogy ezzel megvalósítsa régi álmát. A házban mostanra azonban nem tud megmaradni a kisfiú, mert minden az anyukájára emlékezteti.

Fadíszítés közben csöngettek, akkor mondták meg a rendőrök, hogy a szerelmem meghalt. Azt hittem, megnyílik alattam a föld. Viki szinte összes szerve összeroncsolódott, azonnal meghalt. Ami velünk történt, arra nincs gyógyír vagy segítség

– mondta a Blikknek a családfő. A lap úgy tudja, hogy a balesetet okozó sofőr szeret száguldozni, több autós közösségi csoportnak is tagja. Értesülések szerint a rendőrség a baleset után hazaengedte, a szentestét már otthon töltötte. A lapnak nyilatkozó ügyvéd elmondta: súlyosbító körülménynek számít, ha bebizonyosodik, hogy a vétkes autós versenyzett, hiszen maga döntött úgy, hogy szabálytalanul közlekedik a gépkocsival.