Győzike újra megpróbálta eldobni az életétA showman egy megrendítő vallomásban mesél arról a szörnyűségről, amit eddig titokban tartott.

Életének egyik legsötétebb időszakáról beszélt Gáspár Győző! Megjárta a poklot, azt a poklot, amit korábban már többször is. Paranoid személyiségzavar, nyugtatók és altatók káros használata okozta pánikzavar. Csak néhány azok közül a rettegett kifejezések közül, amelyek a showman diagnózisában szerepelnek.


Győzike szeptemberben az egyik fellépése után kórházba került, azonnal orvosi segítségre volt szüksége, mert súlyos pánikroham tört rá. A tünetek olyan súlyosak voltak, hogy sürgősen pszichiátriai kezelésre szorult.


Mint ismeretes, korábban kétszer akarta eldobni magától az életet, a démonai azonban az elmúlt hónapokban sem hagyták nyugodni, újra megtette..


„Hadd mondjam már el én, ne a sajtó írja meg, hogy mi van. Igen, begyógyszereztem magam, fel akartam adni az életemet. Nem gondoltam a családomra. (...) Nem érdekelt, hogy mennyi újság fog csámcsogni rajtam, hogy meghalt” – mondta a Tények Plusznak Győzike, aki bevallotta, hogy az elmúlt két hónapot egy vidéki kórház zárt osztályán töltötte.