Kiderült az igazság ! Ezért halt meg Kóbor János?


Kiderült az igazság ! Ezért halt meg Kóbor János?

Kóbor János már 2020 nyarán, először a Blikknek mondta el egy videós interjúban, hogy bár elhiszi, hogy van vírus, mégis jobban bízik saját szervezete védekező képességében, mint az oltásban.


A sajtóhírek szerint Kóbor János nem oltotta be magát, és ez lehetett az oka amiért meghalt?



Dr. Novák Hunor orvos most felvállalta a népszerűtlenséget azért, hogy a tragikus esemény járványügyi tanulságaira felhívja a figyelmet. Így ír nyilvános Facebook-oldalán:


"COVID vs Erős az immunrendszerem = 1 : 0


Kóbor János tragikus halála kapcsán a média nagy része szemérmesen hallgat. Pedig a hallgatás újabb emberek halálához vezethet, orvosként pedig az emberi élet védelmére esküdtem fel, ezért elvégzem én a "piszkos", kellemetlen és hálátlan munkát. Ha posztom hatására csak egy ember is beoltja magát, eggyel kevesebb ember fog meghalni és eggyel kevesebb család fog gyászolni, már megérte.


A sajtóhírek szerint Kóbor János nem oltotta be magát, és ennek egészen egyszerű oka lehetett: úgy tűnik, abban bízott, hogy erős az immunrendszere. "Soha nem voltam igazán beteg!" - mondta ezt a hírek szerint. Nekem pedig van egy rossz hírem: a COVID nem tisztelettudó. Nem nézi, kit nem illik megbetegíteni, nem veszi figyelembe, ki nem szokott beteg lenni. A COVID kiszámíthatatlan, nem kopogtat udvariasan, hanem sokszor öl, pláne időseknél.


Az oltás olyan, mint a légzsák és biztonsági öv az autóban: ritkán úgy is meg lehet halni egy balesetben, de sokkal kisebb az esélye, és ezek rengeteg emberi életet mentettek már meg. Semelyik védőoltás nem 100%-os. A COVID oltás legnagyobb haszna, hogy a súlyos, halálos kimenetellel szemben igen nagy hatékonysággal véd (de ott sem 100%). Éppen ezért nem állítható 100%-os biztonsággal, hogy ha Kóbor János beoltotta volna magát, biztosan nem halhatott volna meg, "csak" körülbelül 90-95% lehetett volna az esélye annak, hogy élve megússza. Tanuljunk a tragédiából.


Ne ringassa senki magát abban a hitben, hogy ő nem kerülhet súlyos állapotba. Ne legyen Ön vagy szeretett hozzátartozója a következő áldozat! Csatolja be a biztonsági övet akkor is, ha úgy érzi, jól vezet! Vegye fel a COVID oltást akkor is, ha úgy érzi, erős az immunrendszere! Kóbor János nyugodjék békében, és őszinte részvétem az egész családnak." - írta dr. Novák Hunor, majd később néhány, Kóbor János oltatlanságáról szóló cikkel frissítette bejegyzését.