" Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de ma felvettem a 4. oltásomat.. Elmondom, hogy mi történt pontosan


" Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de ma felvettem a 4. oltásomat.. Elmondom, hogy mi történt pontosan




BÜNETETŐJOGI  FELELŐSSÉGEM  TUDATÁBAN:  VESZÉLYES BŰNŐZŐ GARÁZDÁLKODIK  KÖZTETEK OLTÁSBŰNŐZŐ LETTEM:  FELVETTEM A 4. OLTÁST

Na az van, hogy baromi kíváncsi voltam rá, hogy mi van akor, ha elmegyek egy oltópontra 3. oltásért úgy, hogy már van 3. oltásom., és megpróbálok kapni még egyet. Elmondom: az, amit a képen láttok. Simán kaptam "még egy 3. oltást". 5 percembe került. Ez igazából a 4. oltásom, mert a 3. egy Janssen volt, az első 2 meg két Pfizer. Negyediknek egy Modernára voksoltam. Mivel nem fogynak az oltások, a 3. oltások se már... a kutyának se kell, ezért ki fogjuk dobni a készletet, mint a Szputyikokat legutóbb... úgy döntöttem, hogy akkor eggyel csökkentem a kidobandók számát, növelve egyszersmind a bennem lévők számát. 
.
Hát így. Nem, nem kell hazudni sem. Ki kell tölteni egy lapot, ahol megkérdezik, hogy mikor kaptad az elsőt és a másodikat. Azt helyesen kitöltöttem. Felvittek a rendszerbe. Egy kérdésük volt: milyet kérek "harmadiknak". Ezt megnevezve lehet 3. (avagy: negyedik) oltásod. 
.
Nem ér össze a rendszer. 
.
Vagy igen, de leszarják. 
.
Köszöntem a figyelmet. 
.
(Köszönöm a kérdést: fáj már a vállam, sőt: aludtam is két órát azóta. Kicsit több mint 3 hónapja kaptam a valódi 3. oltásomat, de kisebb rizikónak éreztem a 4. oltást, mint az omikront. Vacilláltam, hogy esetleg kínait kérek, mert az omikron 32 mutációja miatt lehet, hogy jobb rá a teljes elölt vírus... de az oltóponton ez már okafogyottá vált, ugyanis kínait nem tartottak, ma legalábbis nem volt. Úgyhogy: 2 mRNS, dupla adenovírus, 1 mRNS, ezek vannak bennem. Ezen kívül 3-szor tuti voltam covidos is. Az elsőt megszoptam, erős két hét, majd fél év post-covid, köszi, már jól vagyok. A többi betegség laza volt, de egyértelműen ez volt. Asszem fel vagyok vértezve az újabb hullámra... ennél többet legalábbis nem tudtam tenni.)
.
.
.
És neked milyen bűneid vannak?
.
.
.