Már megint mit művelt Mészáros Lőrinc? Szegedi nyugdíjasok keresték őt fel, amire ő EZT tette


Már megint mit művelt Mészáros Lőrinc? Szegedi nyugdíjasok keresték őt fel, amire ő EZT tetteKarácsony tájékán az üzletember ismét elkezdett jótékonykodni. A közlemény szerint a szegedi nyugdíjasok levélben fordultak Mészáros Lőrinchez, hogy újra a régi kedvezményes bérletekkel vehessék igénybe a Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdő- és wellness-szolgáltatásait.


Parragh László kimondta: ha nem emelkednek tovább a bérek, az infláció felzabálja a fizetéseket - Orbánnal való barátságáról is mesélt a kamarai elnök

Jogtalanul vett fel támogatást egy fővárosi egyházi iskola a mongol diákjai után?

Hangsúlyozzák, Mészáros Lőrincnek, mint az OPUS GLOBAL Nyrt. többségi részvényesének a szegedi fürdő üzletmenetébe, menedzsment-döntéseibe nincs beleszólása, de magánszemélyként, a társadalmi felelősségvállalás jegyében, kompenzációt nyújt a helyben élő nyugdíjasoknak, akik így a teljes 2022-es évre újra a 2019-es kedvezményes árakon válthatják meg a két bérlettípust.


A Mészáros Csoport és a tulajdonos karitatív tevékenysége a gyermekekre fókuszál, ugyanakkor mind a tavalyi, mind az idei karácsonyi élelmiszeradományból részesültek egyedülálló, idős emberek is. A nagycsaládok és egyszülős családok nyári ingyenes üdültetését pedig az idén kiterjesztették a nagyszülőkre is, hogy a pandémia miatti elszigetelődés után újra közös élményt nyújtsanak a többgenerációs családoknak – írják a közleményben.