Most érkezett : friss hírek jöttek Csollány Szilveszterről


Most érkezett : friss hírek jöttek Csollány SzilveszterrőlTovábbra is válságos állapotban küzd az életéért Csollány – új részletek derültek ki: A gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst-, majd 2000-ben aranyérmet szerzett, világ- és Európa-bajnok 51 éves tornász, Csollány Szilveszter tüdőgyulladás miatt került kórházba – írja a Bors.


A VG a lapinformációhoz kapcsolódva azt írja, hogy az egykori tornász állapota súlyos, lélegeztetőgépre került – azóta pedig egy műtüdő tartja életben. A Bors úgy tudja, hogy az olimpikon három hete pénteken került egy vidéki város kórházába, de mivel állapota gyorsan romlott, a fővárosba szállították, és azóta a Korányi-kórházban lélegeztető géppel kezelik.A Magyar Nemzet szerint – ami azóta már megerősítést nyert, megfertőződött koronavírussal. 


A Bors egyik forrása úgy tudja, hogy továbbra is nagyon válságos az állapota és az orvosok minden percben az életéért küzdenek. Szilvesztert egyenlőre a műtüdő tartja életben és nem lehet tudni, mikor választhatják le a mesterséges lélegeztető eszközről.Imádkozunk érte! Kitartást Szilveszter! Forrás: Bors.huforrás