8 évvel fiatalabb férfira cserélte Csutit Kulcsár Edina, maga Csuti mutatta be egymásnak a két embert..


8 évvel fiatalabb férfira cserélte Csutit Kulcsár Edina, maga Csuti mutatta be egymásnak a két embert..Szabó András Csuti nyilatkozata szerint még barátkoznia kell a gondolattal, hogy Kulcsár Edina máris egy új férfi mellett találta meg a boldogságot.


Pár napja robbant a hír, miszerint Kulcsár Edina és Szabó András Csuti egy évig küzdött házasságuk megmentéséért, ám mégis a válás mellett döntöttek. Nemrég a szépségkirálynő azt is megosztotta, hogy próbál pozitív és erős lenni, ám egy újabb bejegyzésében az is kiderült, hogy Edinára újra rátalált a szerelem.


Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rám talált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!!

- írta hétfői bejegyzésében Edina.


Az ügy kapcsán a Blikk utolérte Csutit, aki így reagált Edina bejelentésére:

Nehéz erre hirtelen mit reagálni. Nagyon sok kérdés van most a fejemben, amire ez magyarázatul szolgálhat, de ülepednie kell a dolgoknak. Nem lenne szép, ha én véleményezném ezt a dolgot Edina és Márk között, továbbra is védelmezni szeretném a volt feleségemet.


Kulcsár Edina gyermekeinek apja elfogadja a döntést, ám elmondása szerint szeretné, ha a gyerekeinek kiegyensúlyozott anyja legyen, és ehhez az kell, hogy Edina lelkileg jól legyen.


Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni. Azt nem szeretném elmondani, hogy mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt és azért is - bár tudom, hogy ez az élet rendje -, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem

- tette hozzá Csuti, aki azt is bevallotta, hogy ő mutatta be nemrég egymásnak Edinát és Márkot.