Ezzel fogytam le 2 hónap alatt 10 kilót: ez a recept elégeti a zsírt a hasról, a csípőről és a combokról pár nap alatt


Ezzel fogytam le 2 hónap alatt 10 kilót: ez a recept elégeti a zsírt a hasról, a csípőről és a combokról pár nap alattEzzel fogytam le 2 hónap alatt 10 kilót: ez a recept elégeti a zsírt a hasról, a csípőről és a combokról pár nap alatt!


Az alábbi recept rendkívül pozitívan hat az egész szervezetre, az egészségre, a túlsúlyra pedig annak gyökér okánál csap le: az anyagcserét gyorsítja fel hatékonyan!


A gyömbéres víz elkészítéséhez forralj fel egy-másfél liter vizet, és egy nagyobb gyömbér gyökeret vágj vékony szeletekre. A már felforralt víz alatt a lángot vedd le kicsire, és ebben főzd a felszeletelt gyömbért negyed órán át.


Lehűtve, átszűrve fogyaszd! Egy nap leforgása alatt fogyaszd el a frissen készített mennyiséget. Rendszeres fogyasztás esetén számos pozitív változást tapasztalsz majd.


Íme néhány pozitív egészségügyi előny, a fokozatos fogyás, illetve az optimális súly megtartás mellett:


Csökkenti a rossz koleszterin szintjét, valamint a szívbetegség kialakulásának kockázatát. Véralvadásgátló hatással is bír, hatással van a vérnyomásra is.


Gyulladáscsökkentő hatással bír az egész szervezetben.


Erős antioxidáns hatásának hála véd a szabad gyökök ellen, így csökkenti a sejtkárosodás és a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát.


Ne fogyaszd, ha érzékeny, vagy allergiás vagy a gyömbérre! Fogyasztása tilos a gyömbér fogyasztását kizáró gyógyszerek szedése mellett is!