Három csillagjegy, aki 2022-ben visszakapja az exét.


Három csillagjegy, aki 2022-ben visszakapja az exét.


Meglepő változás következhet be három csillagjegy szerelmi életében.

Három csillagjegy számára visszatérhet az ex

 


Határozottan intenzív és akár sorsfordító eseményekkel teli év vár egyesekre 2022-ben. Az új év egy új kezdet jelképe is lehet, legyen szó új szokásokról, vagy épp a régiekhez való visszatérésről. Három csillagjegy számára utóbbi érvényesül igazán, különösen, ha a szerelmi életről van szó.


Esetükben ugyanis nagy valószínűséggel visszatér egy régi szerelem az új évben.


Van, aki ki sem állhatja expárját, van, aki még mindig mély érzelmeket táplál iránta, és olyan is akad, aki hisz az új esélyekben. Bármelyikről is legyen szó, egy biztos: aki az alábbi csillagjegyek egyikének szülötte, könnyen újra maga körül tudhatja egykori szerelmét.


Bika


Még ha az Uránusz függetlenebbé is tesz, eltökélt szándékod, hogy 2022-ben sikereket érj el a szerelmi életedben. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy visszatérsz az exedhez, akivel újrakezdve békét, és harmóniát teremthetsz.


Skorpió


Idén minden porcikáddal készenállsz a megbocsátásra és a továbblépésre, miután a 2021-es év rendesen megleckéztette érzelmeidet. 2022-ben ígéretes utat teszel meg a szerelemben, aminek köszönhetően végre megtalálod a boldogságot – akár azért, mert az exed újra a karjaid közé kerül.


Halak


A Neptunusznak és a Jupiternek köszönhetően számos lehetőséged adódik megmutatni a szívedben lakozó nagylelkűséget, ezzel pedig békére lelhetsz ott, ahol mások feladták volna. A 2022-es év vége különösen kedvező az exek közötti találkozásra.