Ismert tévés oldalán vigasztalódott Csuti, többen is látták őket a Margitszigeten


Ismert tévés oldalán vigasztalódott Csuti, többen is látták őket a Margitszigeten





Hétvégén jelentette be Kulcsár Edina és férje, Csuti, hogy szakítanak és külön utakon folytatják tovább. Pár nap múlva azonban robbant a bomba, ugyanis a szépségkirálynő elárulta: beleszeretett egy másik férfiba.


Kulcsár Edina saját maga fedte fel, hogy már a fiatal magyar rapperrel, G.w.M.-mel, azaz Varga Márkkal alkot egy párt. A közös cég, családi fészek és a két gyermek viszont még sokáig összeköti majd Edinát férjével, Csutival, aki jelenleg is egy fedél alatt él egykori szerelmével.

Miközben Edina egy másik férfi karjai közt találta meg a boldogságot, Csuti a barátainál vigasztalódik. Az influenszert legutóbb a Margitszigeten kapták lencsevégre, ahol az ismert tévéssel, Palik Lászlóval beszélgetett.


Egy jó futás reggel, 2 fokban, Palik Lászlóval a Margitszigeten? Simán, egy kicsit kikapcsolt az agyam, mondjuk lehet azért, mert megfagyott a hidegben, mozogtunk egy jót, és a rettentő hideg ellenére nagyon szerettem! Jaaaa és mennyien járnak futni reggelente, jó volt nézni, hogy mennyien sportolnak, még a végén ideszokok!

– írta Csuti az Instagramon, aki Palik László vendége volt az egykori sportkommentátor interjúsorozatában. A műsor különlegessége, hogy futás közben beszélget az alanyokkal, ennek apropóján láthatták őket többen is futni a Margitszigeten.